ΠΡΟΦΙΛ

Δυό λόγια για μας και την επιχείρησή μας ...


Η εταιρία X. Λιακίδη ιδρύθηκε το 1969 στην Νέα Βυσσα με αντικείμενο την επεξεργασία μαρμάρων γρανιτών καθώς και την τοποθέτηση τζακιών μέχρι το 1986.
Από το 1987 δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία εισαγωγής – εξαγωγής και τοποθέτησης μαρμάρων γρανιτών στο εξωτερικό.

Το 2005 δημιουργήθηκε ένας νέος βιοτεχνικός – εκθεσιακός χώροs 1000 τ.μ. στο 6ο χ.λ.μ. Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας στον όποιο δραστηριοποιούμαστε στην επεξεργασία μαρμάρων γρανιτών καθώς και την εμπορία τζακιών, πλακιδίων, ειδών υγιεινής και είδη κήπου.

Στα 40 χρόνια εμπειρία μας καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλυτή της ανάπτυξης μας.

Η μεγάλη ποικιλία των μαρμάρων, γρανιτών που διαθέτουμε, μας δίνει την δυνατότητα της πλήρους εξυπηρέτησης κάθε προτίμησης του πελάτη. Σ’ αυτό βέβαια συμβάλει και ο υπερσύγχρονος μηχανικός εξοπλισμός. Από τις πιο εξειδικευμένες επενδύσεις για τις ειδικές κατασκευές για τζάκια , πάγκους , μπάνια, κουζίνες, σκάλες μέχρι και τα πιο ιδιόμορφα καλλιτεχνικά σχέδια, οι δυνατότητές μας εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα.


Επιπλέον στην έκθεση μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τζακιών, λέβητες, σόμπες ξύλου και pellet για κάθε γούστο και βαλάντιο. Η τοποθέτηση των τζακιών γίνεται από ειδικευμένο συνεργείο της επιχείρησης μόνο, μετά από λεπτομερέστατη μελέτη του χώρου ώστε να διασφαλισθεί η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Οι διακοσμητικές λύσεις για την επένδυση του τζακιού καλύπτουν όλα τα στιλ για να δημιουργήσετε το χώρο που σας ταιριάζει με τα ανάλογα υλικά (μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα κτλ.). Η υπηρεσία συντήρησης παρέχετε από την εταιρία μας.

Η συνεργασία μας με τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού μας επιτρέπει να μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο μοντέρνες οικονομικέs λύσεις για τα σπίτια σας και τους επαγγελματικούς χώρους.

Η μακρόχρονη πείρα , η συνεχής ενημέρωση , η υψηλή ποιότητα αισθητικής καθώς και η σύγχρονη τεχνολογία σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές την καθιστούν αντάξια απόλυτης εμπιστοσύνης.
Η μεγαλύτερη απόδειξη για το κύρος και τη συνέπεια της εταιρείας μας είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας. Τα ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ Χ ΛΙΑΚΙΔΗΣ σας έδειξαν την υπεροχή τους … τους δείξατε την εμπιστοσύνη σας.

Επισκεφθείτε τον βιοτεχνικό και εκθεσιακό μας χώρο στο 6ο χ.λμ. Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας και ξεναγηθείτε σε όλη την γκάμα των ελληνικών και εισαγομένων εμπορευμάτων μας.

Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά