Τζάκι Αερόθερμο

Τα τζάκια αερόθερμα είναι μια οικονομική και αποτελεσματική λύση θέρμανσης που προσφέρει αρκετά οφέλη. Η τεχνολογία αερόθερμου τζακιού συνδυάζει την καύση ξύλου με την παραγωγή ζεστού αέρα, που διανέμεται στον χώρο μέσω ενός ανεμιστήρα ή άλλου συστήματος κυκλοφορίας αέρα. Έτσι, προσφέρει αποδοτική θέρμανση σε όλο το σπίτι.

Ένα από τα κύρια οφέλη των τζακιών αερόθερμων είναι η υψηλή απόδοσή τους, καθώς μετατρέπουν το περισσότερο μέρος της ενέργειας από την καύση του ξύλου σε ζεστό αέρα που θερμαίνει τον χώρο. Αυτό μειώνει την κατανάλωση ξύλου και το κόστος θέρμανσης, καθιστώντας τα τζάκια αερόθερμα οικονομική επιλογή. Επιπλέον, η καύση του ξύλου ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας καθιστά τα τζάκια αερόθερμα οικολογική επιλογή.

Επιπλέον, τα τζάκια αερόθερμα προσφέρουν γρήγορη και αποτελεσματική θέρμανση, καθώς ο ζεστός αέρας διανέμεται ομοιόμορφα


Τζάκι Καλοριφέρ, Ενεργειακό, Αερόθερμο όλων των τύπων με άμεση τοποθέτηση και φυσικά σε μοναδικές τιμές!


Στην έκθεση Liakidis θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τζακιών, λέβητες, σόμπες ξύλου και pellet για κάθε γούστο και βαλάντιο. Η τοποθέτηση των τζακιών γίνεται από ειδικευμένο συνεργείο.